SĂNĂTATEA ȘI SIGURANȚA PACIENȚILOR NOȘTRI SUNT PE PRIMUL LOC! – MultiMedica

Grafic de lucru: 9:00-18:00, Sâmbătă 09:00-13:00

EMAIL

multimedica.md@gmail.com

Recepție

+373 78777045

SĂNĂTATEA ȘI SIGURANȚA PACIENȚILOR NOȘTRI SUNT PE PRIMUL LOC!

CENTRUL MEDICAL MULTI MEDICA ESTE ALĂTURI DE PACIENȚI IMPLEMENTÂND O SERIE DE MĂSURI PENTRU PRELUAREA PACIENȚILOR ȘI ASIGURAREA SERVICIILOR MEDICALE ÎN CONDIȚII DE MAXIMĂ SIGURANTĂ.
✅Toți pacienții programați vor intra într-un triaj încă de la confirmarea telefonică a programării prin furnizarea unor informații specifice cu privire la starea lor de sănătate și orice simptomatologie existentă;
✅La intrarea pacienților în CENTRU „se va completa un chestionar pe propria răspundere privind limitarea infecției cu COVID-19 și se va continua astfel triajul efectuat de personalul clinicii in vederea efectuarii consultatiilor.
✅Recomandăm de asemenea limitarea aparținătorilor în cazul pacienților care se prezintă la consultații, în sensul că este indicată prezența unui singur aparținător strict pentru pacienții care necesită însoțitor.
✅Centrul Medical pune la dispoziția pacienților soluție dezinfectantă pentru mâini pe care este indicat să o folosiți la intrarea in centru
✅În zona de așteptare va fi limitată distanța dintre pacienți la 1 – 1.5 m;
✅Se vor dezinfecta cu solvenți medicali profesionali și la intervale regulate de timp/la fiecare oră toate suprafețele cu care vine în contact atât pacientul cât și personalul centrului medical.
✅Instruire permanentă despre măsurile de prevenție și limitarea răspândirii infectării cu COVID-19.
✅Noi ne asigurăm de calitatea actului medical și de siguranța dumneavoastră.
✅Dumneavoastră vă asigurați pe dvs. și pe cei din jur, fiind responsabil și respectând toate recomandările și instrucțiunile furnizate de către organizațiile acreditate și de Centrul Medical Multi Medica!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *