Our Services – MultiMedica

Grafic de lucru: 9:00-18:00, Sâmbătă 09:00-13:00

EMAIL

multimedica.md@gmail.com

Recepție

+373 78777045

Category Our Services

28 mai
0

Ozonoterapie

Ozonoterapia este procedura prin care ti se administreaza o anumita cantitate de ozon (ex.: intravenos, intramuscular, intravaginal) pentru a trata anumite afectiuni, a dezinfecta ranile, dar si pentru a stimula sistemul imunitar.

28 mai
0

Reumatologie

Reumatologia este specialitatea care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea bolnavilor cu suferinte non-chirurgicale ale aparatului locomotor.

28 mai
0

Acupunctura

Acupunctura este o formă complementară de tratament, fiind o componentă a filozofiei medicinei tradiționale chineze.

28 mai
0

Masaj Terapeutic

In timp ce masajul terapeutic este deseori relaxant, scopul final al sesiunilor de masaj difera in functie de afectiunea tratata.

28 mai
0

Fizioterapie și Kinetoterapie

Fizioterapia este o metodă de tratament ce folosește agenții fizici (căldură, lumină, electricitate, unde magnetice, unde mecanice etc.) pentru ameliorarea durerilor și prevenirea sau tratarea unor afecțiuni ortopedice, reumatologice, dermatologice, respiratorii etc. Kinetoterapia desemnează terapia prin mişcare, fiind cunoscută și sub denumirile de gimnastică medicală sau gimnastică de recuperare.

28 mai
0

Neuropediatru

Neurologia pediatrica exploreaza si trateaza patologii ale sistemului nervos central si periferic de la nastere pana la varsta de 18 ani. In multe situatii neuropediatrul lucreaza in echipa cu medici specialisti, kinetoterapeuti, psihologi, logopezi, cum ar fi cazul copiilor cu probleme medicale mai complexe sau grave, de exemplu tulburari de dezvoltare, epilepsie, malformatii congenitale etc.

28 mai
0

Terapia Durerii

Terapia durerii este modalitatea prin care o durere persistent, cronică, poate fi redusă sau oprită, prin metode minim invazive, evitând intervenția chirurgicală.Durerea este o experienţă senzorială neplăcută asociată cu leziune tisulară actuală sau potenţială.

26 iul.
0

Recuperare medicala

Recuperarea sau reabilitarea medicală se referă la ameliorarea stării de sănătate în urma unei boli sau intervenții chirurgicale, îmbunătățind abilitățile funcționale ale pacientului.

26 iul.
0

Neurologie

Bolile neurologice sunt afectiuni ale sistemul nervos. Acesta este alcatuit din creier, maduva spinarii si nervi. Atunci cand unul dintre componentele sistemului nervos nu mai functioneaza cum trebuie, pot aparea tulburari de vedere, de vorbire, motorii sau cognitive. De asemenea, memoria si simturile pot fi afectate de bolile neurologice.

26 iul.
0

Ortopedie

Ortopedie  este specialitatea chirugicala care se ocupa cu preventia, diagnosticul si tratarea afectiunilor sistemului musculo-scheletal (oase, articulatii, muschi, ligamente, tendoane), prin utilizarea procedurilor medicale, chirugicale si fizice.