Serviciu Glutation Perfuzabil – MultiMedica

Grafic de lucru: 9:00-18:00, Sâmbătă 09:00-13:00

Serviciu Glutation Perfuzabil

    • Home
    • Serviciu Glutation Perfuzabil
Image

Despre Glutation

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, cantitatea de glutation din organism scade, necesitând suplimentare. Însă, puțini sunt conștienți de beneficiile acestei terapii, care poate fi administrată intravenos într-un interval de 15-20 de minute, fără reacții adverse, sub supraveghere medicală.

Beneficiile glutationului perfuzabil includ protejarea împotriva radicalilor liberi, îmbunătățirea imunității și a sănătății pielii, precum și eliminarea toxinelor și a metalelor grele din organism.

Glutationul, o tripeptidă formată din cisteină, glicină și acid glutamic, este esențial pentru protejarea ADN-ului, neutralizarea radicalilor liberi și susținerea funcției mitocondriale. Fiind sintetizat în principal în ficat, acesta are un rol crucial în detoxifierea organismului și menținerea sănătății neurologice, hepatice și cardiace.


Ce presupune procedura?

Image

Este important să consultați întotdeauna un medic sau un specialist înainte de a alege metoda de administrare a glutationului, deoarece aceasta poate varia în funcție de nevoile individuale ale pacientului și de indicațiile medicului.
Glutationul poate fi administrat în diverse moduri, printre care se numără:Ai nevoie de o consultație?