Ai dureri de șold sau gleznă? Află care sunt motivele durerii! – MultiMedica

Grafic de lucru: 9:00-18:00, Sâmbătă 09:00-13:00

Ai dureri de șold sau gleznă? Află care sunt motivele durerii!

    • Home
    • Din Blog
    • Ai dureri de șold sau gleznă? Află care sunt motivele durerii!
17 mart.
0

În fiecare zi se fac mii de pași, acestea sunt posibile datorită șoldului, gleznei și piciorului care funcționează în sinergie. În poziție verticală, șoldurile, picioarele și gleznele sunt zone problematice frecvente pentru mulți oameni din cauza uzurii naturale care duce apoi la osteoartroză sau leziuni și afecțiuni preexistente. Acestea provoacă dureri care pot fi cauzate de mersul și stând în picioare excesiv sau pur și simplu de stresul asupra acestor zone critice ale corpului.

Șoldul, de exemplu, este la aproximativ 15 centimetri sub linia centurii pelvine și este locul în care femurul se întâlnește cu bazinul. Există o serie de mușchi și ligamente care traversează articulația șoldului și care, dacă sunt inflamate, pot masca durerile de spate de natură incertă, osteoartroza șoldului. În plus, leziunile, iritațiile și traumele la acest nivel pot provoca inflamații și dureri la nivelul șoldului.

Glezna este regiunea în care piciorul și piciorul se întâlnesc. Articulația gleznei permite mișcarea în sus și în jos a piciorului. Există o cantitate mare de tendoane și ligamente în gleznă. Atunci când o leziune sau afecțiune perturbă funcționarea normală a oricăreia dintre acestea, poate duce la durere, slăbiciune musculară și mobilitate limitată a gleznei.

Este vital să dezvolți un plan de tratament personalizat pentru a ajuta pacientul să amelioreze durerea și să revină la o viață activă. Aceasta poate include orice combinație de proceduri medicale tradiționale și de ultimă generație prin cunoștințe și metode de ultimă generație.

Mai jos este o listă a afecțiunilor șoldului, piciorului și gleznei tratate în centrul MULTIMEDICA

Artroza articulației tarsiene a gleznei

Traumatism sportiv

Sindromul tunelului tarsian

Osteoartroza șoldului (coxartroză)

Osteoartrita piciorului

Bursita trohanterică

Entorsa unui ligament

Centrul Medical MULTI MEDICA alături de oameni!

 

Programați-vă la o consultație  gratuită și nu lăsați să se agraveze situația.

Centrul Medical MULTI MEDICA alături de oameni!

Ai nevoie de o consultație?