Despre noi – MultiMedica

Grafic de lucru: 9:00-18:00, Sâmbătă 09:00-13:00

Despre noi

Centrul Medical Multimedica alături de oameni!

Centrul Medical Multi Medica, este unul dintre putinele institutii medicale din tara specializat în Terapia Durerii.


Centrul Multi Medica, cu o echipă de specialiști versați în pediatrie, fizioterapie, neurologie, reumatologie, nefrologie și ortopedie oferă asistență medicala de specialitate în scopul prevenției și tratării unui spectru larg de maladii. Prin metode eficiente și utilaj medical performant, Centrul prestează servicii integrate în tratarea durerilor prin infiltrații cu ghidaj ecografic, fizioterapie, kinetoterapie, acopunctură, ozonoterapie și masaj terapeutic. Multi Medica se află pe Bulevardul Moscova 4/5, sectorul Râșcani, mun. Chișinău. Pentru informații sau o programare medicală, contactați-ne la nr. tel. +373 78777045, în fiecare zi, de luni pînă vineri, între orele 9:00-18:00, sambata 09:00-13:00


La Centrul Medical Multi Medica pacientul este pe primul loc în tot ceea ce facem cu pasiune, dedicatie, competenta si corectitudine oferind clientilor nostri un act medical de calitate printr-o abordare multidisciplinara si cu sprijinul unei echipe de medici profesionisti si cu experienta in Republica Moldova si peste hotare.

Centrul noastru beneficiaza de aparatura medicala de ultima generatie, acesta fiind un instrument de baza pentru a avea cele mai noi abordari privind actul medical.


Contacte
Awesome Image
Ai nevoie de o consultație?