Reabilitarea PostOperatorie – MultiMedica

Grafic de lucru: 9:00-18:00, Sâmbătă 09:00-13:00

Reabilitarea PostOperatorie

20 sept.
0

Reabilitare postoperatorie:

În fiecare an se efectuează numeroase intervenții chirurgicale ortopedice la articulații, mușchi și ligamente. Rolul kinetoterapeutului în faza care urmează intervenției chirurgicale este extrem de important, astfel încât pacientul să poată recâștiga funcționalitatea completă a membrului tratat și să revină pentru a duce o viață normală în cel mai scurt timp posibil.

Ce înseamnă asta?

Tratamentele de reabilitare postoperatorie îndeplinesc acest scop și constau în programe reale de terapie prin masaj, exerciții musculare active și pasive și mobilizarea membrelor. Aceste programe de reabilitare sunt concepute în funcție de starea clinică a pacientului și trebuie adaptate la situațiile care apar în diferitele etape ale reabilitării. Tratamentele de reabilitare postoperatorie sunt deosebit de potrivite pentru recâștigarea mobilității membrelor afectate atât de chirurgia artroscopică, cât și de cea protezică. Patologiile care necesită tratamente de reabilitare postoperatorie privesc în principal umărul, genunchiul, șoldul, coloana vertebrală, mâna, încheietura mâinii, piciorul și glezna.

La Centrul Medical Multimedica vă așteptăm pentru reabilitare postoperatorie împreună cu echipa de fizioteraput, kinetoterapeuți, medic specialist în terapia antalgică și programe de tratament multidisciplinar postoperator.

Centrul Medical MULTI MEDICA alături de oameni!

Ai nevoie de o consultație?