SĂNĂTATEA ȘI SIGURANȚA PACIENȚILOR NOȘTRI SUNT PE PRIMUL LOC! – MultiMedica

Grafic de lucru: 9:00-18:00, Sâmbătă 09:00-13:00

SĂNĂTATEA ȘI SIGURANȚA PACIENȚILOR NOȘTRI SUNT PE PRIMUL LOC!

CENTRUL MEDICAL MULTI MEDICA ESTE ALĂTURI DE PACIENȚI IMPLEMENTÂND O SERIE DE MĂSURI PENTRU PRELUAREA PACIENȚILOR ȘI ASIGURAREA SERVICIILOR MEDICALE ÎN CONDIȚII DE MAXIMĂ SIGURANTĂ.
✅Toți pacienții programați vor intra într-un triaj încă de la confirmarea telefonică a programării prin furnizarea unor informații specifice cu privire la starea lor de sănătate și orice simptomatologie existentă;
✅La intrarea pacienților în CENTRU „se va completa un chestionar pe propria răspundere privind limitarea infecției cu COVID-19 și se va continua astfel triajul efectuat de personalul clinicii in vederea efectuarii consultatiilor.
✅Recomandăm de asemenea limitarea aparținătorilor în cazul pacienților care se prezintă la consultații, în sensul că este indicată prezența unui singur aparținător strict pentru pacienții care necesită însoțitor.
✅Centrul Medical pune la dispoziția pacienților soluție dezinfectantă pentru mâini pe care este indicat să o folosiți la intrarea in centru
✅În zona de așteptare va fi limitată distanța dintre pacienți la 1 – 1.5 m;
✅Se vor dezinfecta cu solvenți medicali profesionali și la intervale regulate de timp/la fiecare oră toate suprafețele cu care vine în contact atât pacientul cât și personalul centrului medical.
✅Instruire permanentă despre măsurile de prevenție și limitarea răspândirii infectării cu COVID-19.
✅Noi ne asigurăm de calitatea actului medical și de siguranța dumneavoastră.
✅Dumneavoastră vă asigurați pe dvs. și pe cei din jur, fiind responsabil și respectând toate recomandările și instrucțiunile furnizate de către organizațiile acreditate și de Centrul Medical Multi Medica!

Ai nevoie de o consultație?